Zanetti: "Naj šef ostane z nami"

Foto: Žurnal24 50:50 so možnosti, da gre v Real. Nogometaši Interja želijo, da ostane. (Foto: R
"Mi upamo, da šef dobro premisli in ostane z nami, saj smo skupaj letos dosegli izjemne rezultate," zatrjuje kapetan Interja Javier Zanetti, pri čemer z besedo šef misli na trenerja Joseja Mourinha.
Oglej si celoten članek
"Moji edini izbiri sta Madrid ali Inter," je v sredo na vprašanje o prihodnji sezoni odgovoril Jose Mourinho. "Samo Real me lahko prepriča, da bi po dveh izjemnih sezonah zapustil Inter." Letos je Jose Mourinho z Milančani osvojil italijanski pokal in Serie A, zmaga v Ligi prvakov bi bila velika pika na i.

Čeprav je finale nogometne Lige prvakov vse bliže, pa se zdi, da se v taboru Interja bolj kot z najpomembnejšo tekmo sezone ukvarjajo s prihodnostjo trenerja Joseja Mourinha. Pred sobotno tekmo z Bayernom je spregovoril kapetan milanske ekipe Javier Zanetti. 36-letni argentinski nogometaš je pri Interju zamenjal že 13 trenerjev. "Šef je obljubil, da se bo o tem pogovarjal po finalu. Mi upamo, da šef dobro premisli in ostane z nami, saj smo skupaj letos dosegli izjemne rezultate," zatrjuje Zanetti, pri čemer z besedo šef misli na trenerja Mourinha. Upravičeno se lahko boji, da bo odšel, saj v zadnjih dneh portugalski strateg pogosto govori o Realu.

"Zame je velika čast, da bom igral v tem velikem finalu, saj je to velika nagrada za vse nas, za klub, igralce in navijače," o finalu Lige prvakov razlaga Zanetti, ki je za Inter odigral že prek 600 tekem. "Verjamem, da smo za finale v najboljši formi." Nogometaš, ki ga Diego Maradona ni uvrstil med potnike na SP v Južno Afriko, o nasprotniku razmišlja takole: "So zelo močna ekipa. V napadu imajo več nogometašev, ki lahko sami odločijo tekmo. Tekme z Bayernom se bomo lotili z veliko spoštovanja, saj vemo, kaj je v igri."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.