Šport > Nogomet
19 ogledov

Zanetti: "Naj šef ostane z nami"

50:50 so možnosti, da gre v Real. Nogometaši Interja želijo, da ostane. (Foto: R Žurnal24 main
"Mi upamo, da šef dobro premisli in ostane z nami, saj smo skupaj letos dosegli izjemne rezultate," zatrjuje kapetan Interja Javier Zanetti, pri čemer z besedo šef misli na trenerja Joseja Mourinha.
"Moji edini izbiri sta Madrid ali Inter," je v sredo na vprašanje o prihodnji sezoni odgovoril Jose Mourinho. "Samo Real me lahko prepriča, da bi po dveh izjemnih sezonah zapustil Inter." Letos je Jose Mourinho z Milančani osvojil italijanski pokal in Serie A, zmaga v Ligi prvakov bi bila velika pika na i.

Čeprav je finale nogometne Lige prvakov vse bliže, pa se zdi, da se v taboru Interja bolj kot z najpomembnejšo tekmo sezone ukvarjajo s prihodnostjo trenerja Joseja Mourinha. Pred sobotno tekmo z Bayernom je spregovoril kapetan milanske ekipe Javier Zanetti. 36-letni argentinski nogometaš je pri Interju zamenjal že 13 trenerjev. "Šef je obljubil, da se bo o tem pogovarjal po finalu. Mi upamo, da šef dobro premisli in ostane z nami, saj smo skupaj letos dosegli izjemne rezultate," zatrjuje Zanetti, pri čemer z besedo šef misli na trenerja Mourinha. Upravičeno se lahko boji, da bo odšel, saj v zadnjih dneh portugalski strateg pogosto govori o Realu.

"Zame je velika čast, da bom igral v tem velikem finalu, saj je to velika nagrada za vse nas, za klub, igralce in navijače," o finalu Lige prvakov razlaga Zanetti, ki je za Inter odigral že prek 600 tekem. "Verjamem, da smo za finale v najboljši formi." Nogometaš, ki ga Diego Maradona ni uvrstil med potnike na SP v Južno Afriko, o nasprotniku razmišlja takole: "So zelo močna ekipa. V napadu imajo več nogometašev, ki lahko sami odločijo tekmo. Tekme z Bayernom se bomo lotili z veliko spoštovanja, saj vemo, kaj je v igri."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.