Zaradi koronavirusa preložili loterijo

Foto: Profimedia NBA logo
Določitev vrstnega reda na naboru bo potekala kasneje, kot je bilo predvideno.
Oglej si celoten članek

Vodstvo severnoameriške košarkarske lige NBA je zaradi pandemije novega koronavirusa objavilo, da bosta loterija za nabor in aktivnosti igralcev, tako imenovani combine, pozneje, kot je bilo predvideno.

Oba dogodka bi sicer izvedli v Chicagu med 19. in 24. majem.

V NBA, ki je prekinjena od 11. marca, so v ponedeljek objavili, da se bodo igralci lahko vrnili na treninge v klubske prostore v omejeni obliki od 8. maja naprej, zdaj pa so preložili loterijo, s katero določijo, katera prva štiri moštva bodo najprej izbirala na letošnjem naboru.

Ta je predviden za 25. junij, a vse kaže, da bo tudi ta preložen na poznejši termin. Na njem ne bo slovenskega košarkarja.

Liga sicer še ni uradno odpovedala nobene tekme te sezone, čeprav bi se že pred dvema tednoma morala začeti končnica.

V petek pa je ESPN še poročal, da se komisar lige in lastniki klubov dogovarjajo tudi o možnem poznejšem začetku sezone 2020/21. Ta bi se običajno začela oktobra, po novem predlogu pa decembra. Na to naj ne bi vplivalo, ali se bo ta sezona nadaljevala in izpeljala do konca.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.