Zaradi raka končal Tour

Foto: EPA
Foto: EPA
Nekdanji dvakratni zmagovalec kolesarske dirke po Italiji Ivan Basso je zaradi raka na testisih, ki so mu ga po padcu odkrili med zdravniškim pregledom na letošnji dirki po Franciji, končal Tour.
Oglej si celoten članek

Sedemintridesetletni član ekipe Tinkoff-Saxo je v nedeljo po padcu čutil bolečine in obiskal bolnišnico, kjer pa so mu odkrili raka na testisih. Zmagovalec Gira leta 2006 in 2010 je že končal Tour in se vrnil v Italijo, kjer ga bodo operirali.

"Na žalost imam slabe novice. V peti etapi sem padel, po padcu pa sem se s sedežem dotaknil testisov in začutil bolečino, ki sem jo sicer čutil že nekaj dni. Včeraj je naš zdravnik govoril z glavnim zdravnikom Toura. Odločili smo se, da grem na pregled v bolnišnico. Ta mi je prinesel slabe novice: imam lažjo oblika raka na levem testisu," so mediji na Touru povzeli izjavo Ivana Bassa na novinarski konferenci.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.