Zaradi spora z Wengerjem zapustil Arsenal

Foto: EPA
Foto: EPA
Popisanju angleškega Suna sta se sprla trener Arsenala in nekdanja legenda kluba Thierry Henry.
Oglej si celoten članek

Thierry Henry je najboljši strelec Arsenala v njegovi 130-letni zgodovini, skupno je v vseh tekmovanjih zabil 228 zadetkov, v zadnjem času pa je bil trener mlajših kategorij pri topničarjih. A po pisanju Suna temu ni več tako, odšel naj bi zaradi spora z svojim dolgoletnim menorjem Arsenom Wengerjem, ki je Henryja vodil že na začetku njegove kariere pri Monacu.

Ob delu z mladimi igralci je bil Henry tudi strokovni komentator na televiziji, prav to pa naj bi motilo Wengerja. Ta naj bi od Henryja zahteval, da se posveti le vzgoji mladih nogometašev, a na to nekdanji član Monaca, Juventusa, Arsenala, Barcelone in New York Red Bullsov ni pristal. Sledil je prepir, po njem pa je Henry dal odpoved in zapustil klub.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.