Zaradi trenutka norosti bo manjkal polovico sezone

Foto: Twitter arda turan
Sloviti nogometaš bo počival kar 16 tekem.
Oglej si celoten članek

Turška nogometna zveza (TFF) je ostro kaznovala enega bolj znanih turških nogometašev Ardo Turana. Temu je zaradi napada na sodnika določila 16 tekem prepovedi igranja. Turan sicer kot posojen nogometaš Barcelone igra za Basaksehir, ki se v Turčiji bori za naslov prvaka.

Prvi po 86 letih? Barça ima pred očmi pomemben cilj

Basaksehir je 4. maja igral proti Sivasporu in vodil z 1:0 vse do zadnjih minut. Takrat pa je prejel zadetek, kar je pomenilo hud udarec v boju za prvaka. Turana pa je razbesnela odločitev stranskega sodnika, ko je sodil prekršek v zadnjem napadu v njegovo škodo.

Takrat je stekel proti sodniku, ga odrinil, mu povedal nekaj krepkih ter mu grozil. Sledila je izključitev, zdaj pa še kazen, ki je tudi finančne narave in znaša 8000 evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.