Zaradi uporabe kokaina mora Chelseaju plačati astronomsko odškodnino

Foto: Žurnal24 main
Foto: Žurnal24 main
Po desetih letih je sodišče končno sprejelo svojo odločitev. Nekdanji romunski reprezentant je v velikih težavah, saj mora Chelseaju plačati ogromno odškodnino.
Oglej si celoten članek

Nekdanji romunski reprezentant in nogometaš londonskega Chelseaja Adrian Mutu mora svojemu bivšemu klubu plačati odškodnino v višini 17 milijonov evrov zaradi koriščenja kokaina v času igranja za ta londonski klub. Odločitev je sprejelo Sodišče za človekove pravice v Strasbourgu po desetletnem sodniškem procesu.

Enako odločitev je v samem začetku sprejela tudi že FIFA, a se je Mutu na odločitev pritožil. Londonski klub namreč od Romuna, ki se je v London preselil leta 2005 iz Parme, zahteva odškodnino, saj naj bi ta z uporabo kokaina kršil pogodbo.

Mutu, ki je za Modre na 38 tekmah dosegel 10 zadetkov, je že izjavil, da toliko denarja nima.

Romunski zvezdnik, ki je za reprezentanco zbral 77 nastopov, na katerih je zabil kar 35 zadetkov, je sicer najgloblji vtis pustil v Italiji, kjer je igral 11 sezon. Branil je barve Interja, Verone, Parme, Juventusa, Fiorentine in Cesene.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.