Zares ga sovražijo: Srbi spet "pregnali" slovenskega sodnika!

Foto: ABA
Foto: ABA
V ponedeljek zvečer se je odvil še en beograjski košarkarski "večiti" derbi. Spet ni šlo brez incidentov.
Oglej si celoten članek

Vse skupaj so podkrepili s sočnimi žaljivkami, nekatere so imele nacionalno konotacijo. Uradni napovedovalec je sprva prosil gledalce za strpnost, nato pa so imeli sodniki vsega dovolj in so odšli v slačilnico.

Zahtevali so, da se izprazni del tribune, kjer so bili najbolj vročekrvni pristaši Zvezde. Po dolgi prekinitvi se je to tudi zgodilo in srečanje se je lahko nadaljevalo.

Damir Javor se ni prvič znašel pod drobnogledom navijačev Zvezde. V preteklih letih so mu pogosto očitali, da namerno sodi proti njihovi ekipi.

Na družbenih omrežjih so se že pred srečanjem zgražali, ker je vodstvo lige na derbi delegiralo zanje pristranskega sodnika. Vzdušje je bilo tako naelektreno že pred obračunom.

Video Teodosić napadel slovenskega sodnika, posredovati so morali soigralci

Za Partizan je bil to prvi poraz v letošnji sezoni regionalne lige, varovanci Željka Obradovića imajo na računu sedem zmag. Tudi Zvezda ima samo en poraz, ob tem pa šest zmag.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.