Šport > Košarka
15083 ogledov

Teodosić napadel slovenskega sodnika, posredovati so morali soigralci

Miloš Teodosić Damir Javor Reševalni pas/Twitter
Miloš Teodosić je popolnoma izgubil nadzor ter želel fizično obračunati s slovenskim sodnikom Javorjem.

Košarkarji Anadolu Efesa so v 10. krogu Evrolige sredi Bologne premagali tamkajšnji Virtus z rezultatom 85:80. A odlično predstavo turške ekipe, ki je vodila praktično celotno srečanje in na koncu tudi zasluženo slavila, je zasenčil incident velikega zvezdnika Virtusa, Miloša Teodosića.

Slednji je bil izjemno nervozen, potem ko so mu sodniki na čelu s Slovencem Damirjem Javorjem dosodili prekršek v napadu. Ni se mogel pomiriti z njihovo odločitvijo in je zahteval, da mu zadevo pojasnijo.

Zanimivo je, da je Teodosić prigovarjal predvsemu drugemu sodniku, ki ni odreagiral na njegovo negodovanje, pač pa mu je tehnično napako ter kasneje tudi izključitev dosodil Javor.

Ob potezi našega sodnika pa je Teodosić povsem izgubil razum ter želel fizično obračunati z Javorjem, pri tem pa so ga uspeli zaustaviti šele njegovi soigralci.

Teodosić bi se sicer bolj kot s sojenjem lahko ukvarjal s svojo predstavo, saj bi moral biti nosilec igre Virtusa, a je tekmo končal z vsega šestimi točkami in dvema izgubljenima žogama, zgrešil pa je čisto vseh šest poizkusov za tri točke.

Komentarjev 1
  • Cefur 01:52 28.november 2022.

    Srbsko smeče, kultura jim ni pri srcu

Sorodne novice