Šport > Košarka
10797 ogledov

Vsi so že zapustili trening, le Luka je ostal... Ne boste verjeli, zakaj!

Luka Dončić Reševalni pas/Twitter
Luka Dončić je svoj bivši klub bodril kar z igrišča Golden Stata.

Košarkarji madridskega Reala so pripravili precejšnje presenečenje v polfinalu Evrolige, potem ko so prvič po petih zaporednih porazih uspeli premagati Barcelono ter se z rezultatom 86:83 uvrstili v finale najelitnejšega evropskega klubskega tekmovanja.

Morda pa je bila tisti jeziček na tehtnici, ki je pomagal prekiniti črno serijo Kraljevskega kluba, vzpodbuda, ki so jo bili deležni z druge strani luže, natančneje San Francisca.

Preko prenosnega računalnika je namreč kar iz dvorane NBA ekipe Golden State Warriors svoje bivše moštvo spremljal Luka Dončić, ki je še dolgo po končanem treningu ostal v dvorani, saj ni želel zamuditi niti delček napetega obračuna.

In na koncu mu zagotovo ni bilo žal, saj se je prav njegov nekdanji klub, za katerega zvesto navija še danes, po izjemno napeti končnici uspel uvrstiti v finale, kjer ga v soboto ob sedmi uri čaka turški Anadolu Efes.

Vsekakor pa veseli tudi dobro razpoloženje Luke, potem ko so se s strani ameriškega komentatorja Kevina Harlana pojavile govorice, da naj bi Luka zbolel ter pred včerajšnjim dnem celo noč prebedel. Glede na to, da se mu ni mudilo v posteljo, temveč je po treningu ostal še več kot pol ure v dvorani, da si je v miru pogledal tekmo do konca, že ne more biti prehudo.

Luka je sicer bil član Reala kar šest let, dokler se ni leta 2018 prav iz Kraljevskega kluba odpravil v ligo NBA. Tik pred tem pa je prav v Beogradu, kjer tudi letos poteka zaključni turnir Evrolige, postal prvak, MVP lige ter MVP zaključnega turnirja.

Luka Dončić Finale Zahoda Šport Luka izbral največjega tekmeca, Američani presenečeni Luka Dončić in Devin Booker Sramota Šport "Phoenix, tale fotografija vas bo preganjala za večno!" Šport: Tako je Luka debitiral v finalu zahodne konference - Luka Dončić NBA Šport Tako je Luka debitiral v finalu zahodne konference
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice