Šport > Košarka
9284 ogledov

Luka pred ključnimi tekmami zbolel? Prebedel naj bi celo noč

Luka Dončić Profimedia
Ameriški novinar je razkril, da gre zaenkrat zgolj za govorice, a da jim verjame, saj sta mu zadevo potrdila kar dva različna vira.

Le nekaj dni zatem, ko so na odločilni sedmi tekmi naravnost pometli s Phoenixom, so Dallas Mavericks na prvi tekmi finala Zahoda proti Golden State Warriors izgledali kot popolnoma druga ekipa.

Mavericks so bili ob odlični obrambi Bojevnikov neprepoznavni, razigral pa se ni niti njihov prvi zvezdnik Luka Dončić, ki je zbral 20 točk (a ob le 33-odstotnem metu iz igre), 7 skokov in 4 podaje, imel pa je kar 7 izgubljenih žog.

Luka Dončić "Kot mali kolibri!" Šport Kaj takega se Luki ni zgodilo še nikoli, večni sovražnik takoj udaril po njem

Sicer gre za statistiko, ki jo večina NBA igralcev lahko le sanja, a za košarkarja, kot je Luka, še posebej "playoff Luka", je bila tokratna tekma podpovprečna, morda celo najslabša tekma NBA končnice njegovega življenja. V času, ki ga je preživel na igrišču, je namreč njegova ekipa zaostala kar za 30 točk, kar se mu še ni zgodilo.

A morda poleg odlične obrambe Andrewa Wigginsa obstaja še eno pojasnilo za nekoliko slabšo predstavo Dončića. Komentator ameriškega programa TNT Kevin Harlan, ki je komentiral prvo tekmo finala Zahoda, je v četrtek razkril, da je slišal govorice, da naj bi bil Luka bolan.

"Slišal sem, da je danes bolan," je Harlan povedal v podcastu z Gregom Papo in Johnom Lundom. "Naj bi bil celo noč pokonci z boleznijo. To sem slišal od kar dveh različnih ljudi, tako da po moje drži," je navijače razburil znani komentator.

Harlan je nato poudaril, da njegova vira sicer ne prihajata iz Dallasove ekipe ter da ni prepričan, ali je Luko bolezen mučila že pred tekmo, ali samo noč po tekmi.

Pri navijačih Dallasa je tako zavladala panika, saj če se govorice izkažejo za resnične, Luka zagotovo ne bo mogel biti 100-odstoten za drugo tekmo proti Golden Statu. Dončić je namreč srce in duša Dallasove ekipe, ki se ji brez njenega prvega zvezdnika na najvišji ravni ne obeta nič dobrega.

Luka Dončić Svarilo Šport Kerr si ne dela utvar glede Dončića: "Prav lahko se zgodi ..." Andrew Wiggins Razlog za skrb Šport Dallas ima problem: Wiggins razkril, kaj je počel Dončiću Luka Dončić Navijači zaskrbljeni Šport Luka imel hude bolečine, po tekmi razkril, kako resno je Luka Dončić Kakšna borba Šport Poglejte, kakšno grozljivo brazgotino so Warriors pustili na obrazu Luke (FOTO)
Komentarjev 1
  • Avatar pantani
    pantani 11:28 20.maj 2022.

    Taktika zavajanja,zakaj pa ne?!!!

Sorodne novice