Šport > Košarka
1366 ogledov

Šiškov trener prestopil mejo, kamere ujele incident

Andrea Trinchieri Profimedia
Na četrtkovi tekmi Evrolige je prišlo do nenavadne situacije.

V četrtek sta se v Münchnu v okviru 17. kola Evroliga pomerila domači Bayern in Baskonia. Gostje so srečanje dobili (76:81) in vpisali svojo šesto zmago, Bavarci so ostali pri sedmih.

Domači so zaostajali skozi večino srečanja in trenerju Andrei Trinchieriju so popuščali živci. V eni od minut odmora pa je Italijan šel predaleč.

Urban Klavžar Real Madrid Video Šport Kot Dončić: 17-letni Slovenec eksplodiral pri Realu!

Mladega Jasona Georga je ob prihodu na klop boksnil v trebuh, mu zabrusil nekaj ostrih, nato pa ga še potisnil s hrbta. Vse so ujele kamere in prizor je zaokrožil po svetu.

Andrea Trinchieri je v preteklosti vodil milansko Olimpio, Triboldi, Juvecaserto, Veroli, Cantù, UNICS Kazan, Brose Bamberg in Partizan.

Žan Mark Šiško po tekmi premora spet zaigral za Bayern. Na koncu je v slabih sedmih minutah ostal brez dosežene točke, zgrešil je tri mete. Za Bavarce je bil nerešljiva uganka Wade Baldwin, nasul jim je 30 točk.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.