Zaskrbljujoča vest iz Pogijeve ekipe

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Po Geoffreyu Bouchardu je bil na testiranju pozitiven tudi moštveni kolega Tadeja Pogačarja.
Oglej si celoten članek

Po Francozu Geoffreyu Bouchardu (AG2R Citroen) kolesarske karavano dirke po Franciji zapušča tudi 33-letni Vegard Stake Laengen, klubski sotekmovalec trenutno vodilnega Slovenca Tadeja Pogačarja pri moštvu UAE Emirates.

Norvežan je bil po koncu petkove etape negativen na novi koronavirus, na današnjem testu pa pozitiven.

Zapušča dirko Prva žrtev koronavirusa na Touru

"Vegard Stake Laengen je bil včeraj dopoldne med rutinskim internim moštvenim protokolom testiranja negativen. Pozno sinoči je poročal o simptomih vnetega grla. Na hitrem antigenskem testu je bil nato pozitiven, prav tako na današnjem testu PCR. V skladu z veljavnimi protokoli na Touru je že zapustil ekipo in končal dirko," je v zvezi s tem zapisal klubski zdravnik Pogačarjeve ekipe Adriano Rotunno.

Foto: Epa Vegard Stake Laengen Vztraja pri svojem Legenda: "Kar se mene tiče, je Tour odločen, razen če ..."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.