Zasluži 37,5 mio. na leto, a stoji kot vkopan

Foto: Youtube.com
Foto: Youtube.com
Najbolje plačani nogometaš na svetu Carlos Tevez je razjezil navijače kitajskega kluba Shanghai Shenhua, kjer argentinski napadalec zasluži kar 37,5 milijonov evrov na leto.
Oglej si celoten članek

Carlos Tevez, nekdanji zvezdnik Manchester Uniteda, Manchester Cityja in Juventusa, je decembra lani podpisal pogodbo s kitajskim nogometnim klubom Shanghai Shenhuo in postal najbolje plačani nogometaš na svetu.

Argentinec zasluži 37,5 milijonov evrov na leto oziroma približno 3,125 milijona na mesec, 721 tisoč na teden, 103 tisoč na dan, 4291 na uro ali, če želite, 1,19 evra na sekundo!



Tevez nikoli ni skrival, da je ponudbo sprejel izključno zaradi denarja, pomanjkanje motivacije pa postaja vse bolj očitno tudi na zelenici. Po spletu je namreč zaokrožil posnetek, kako Tevez med tekmo domačega prvenstva kot vkopan stoji na igrišču. "Premaknil se je za pet metrov v 30 sekundah," se glasi eden od zapisov na Twitterju. 

Napadalcu, ki je na šestih tekmah dosegel le en gol, njegova ekipa pa se nahaja šele na 12. mestu lestvice, za nameček očitajo, da ima preveč kilogramov.

Tevez je postal predmet razprave na družabnih omrežjih, saj nekateri menijo, da sramoti svoj klub, drugi pa so mnenja, da se je klub osramotil že s tem, ko je pristal na takšen znesek.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.