Šport > Nogomet
141 ogledov

Zasluži 37,5 mio. na leto, a stoji kot vkopan

carlos tevez Youtube.com
Najbolje plačani nogometaš na svetu Carlos Tevez je razjezil navijače kitajskega kluba Shanghai Shenhua, kjer argentinski napadalec zasluži kar 37,5 milijonov evrov na leto.

Carlos Tevez, nekdanji zvezdnik Manchester Uniteda, Manchester Cityja in Juventusa, je decembra lani podpisal pogodbo s kitajskim nogometnim klubom Shanghai Shenhuo in postal najbolje plačani nogometaš na svetu.

Argentinec zasluži 37,5 milijonov evrov na leto oziroma približno 3,125 milijona na mesec, 721 tisoč na teden, 103 tisoč na dan, 4291 na uro ali, če želite, 1,19 evra na sekundo!



Tevez nikoli ni skrival, da je ponudbo sprejel izključno zaradi denarja, pomanjkanje motivacije pa postaja vse bolj očitno tudi na zelenici. Po spletu je namreč zaokrožil posnetek, kako Tevez med tekmo domačega prvenstva kot vkopan stoji na igrišču. "Premaknil se je za pet metrov v 30 sekundah," se glasi eden od zapisov na Twitterju. 

Napadalcu, ki je na šestih tekmah dosegel le en gol, njegova ekipa pa se nahaja šele na 12. mestu lestvice, za nameček očitajo, da ima preveč kilogramov.

Tevez je postal predmet razprave na družabnih omrežjih, saj nekateri menijo, da sramoti svoj klub, drugi pa so mnenja, da se je klub osramotil že s tem, ko je pristal na takšen znesek.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.