Zato Dončić ne bo nikoli zapustil Dallasa

Foto: Twitter dončić dennis smith
Nekdanji NBA zvezdnik je prepričan, da bo Luka Dončić kariero končal v Dallasu.
Oglej si celoten članek

Gilbert Arenas, nekdanji član košarkarske lige NBA (2001-2012), meni, da ima moštvo Dallas Mavericks z Lukom Dončićem in Kristapsom Porzingisom realne možnosti za preboj v končnico.

Prepričan je, da bosta evropska zvezdnika v klubu ostala naslednjih 20 let, lastnik Mark Cuban pa bo naredil vse, da bi svojim teličkom pomagal do drugega šampionskega prstana.

Video Luka Dončić atraktivno zabijal že pri petnajstih letih

Dallas je največji uspeh v zgodovini franšize zabeležil leta 2011, ko je v finalu s 4:2 v zmagah premagal Miami Heat, kjer sta tedaj igrala Dwayne Wade in LeBron James. Prvi ime Dallasa je bil kdo drug kot Dirk Nowitzki, ki je v Cubanovem moštvu preživel rekordnih 21 sezon.

Arenas ne dvomi, da bosta Dallasu podobno zvestobo izkazala tudi oba aktualna zvezdnika. "Pri Dallasu oziroma vsaki organizaciji sta ključnega pomena lastnik in lojalnost. V ligi sem preživel dovolj časa, da vem, kako lojalen lastnik je Mark Cuban. To se je videlo tudi v tem, kako je ravnal z Nowitzkim," je pojasnil Arenas.

Proti sireni Luka "Clutch" Dončić

"Že zdaj vsi vemo, da bosta Luka in Kristaps za Dallas igrala naslednjih 20 let. Cuban bo v tem času naredil vse, da fantom pomaga do še enega naslova," je dodal nekdanji organizator igre.

Foto: EPA gilbert arenas

Arenas je trikratni udeleženec All-Star tekme. Leta 2007 je bil izbran v drugo peterko lige, dvakrat pa si je prislužil mesto v tretji (2005, 2006). V karieri je igral za Golden State Warriors, Washington Wizards, Orlando Magic in Memphis Grizzlies. V sezoni 2005/2006 je v dresu Washingtona dosegal kar 29,3 točke na tekmo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.