Zato je Shakira zapustila Piquéja

Foto: Profimedia
Katalonski branilec preživlja težko obdobje.
Oglej si celoten članek

V preteklem tednu se je veliko govorilo in pisalo o Gerardu Piquéju. Branilec Barcelone je po nasilnem postopanju policije ob katalonskem referendumu glasno opozarjal na nepravilnosti, s svojimi mnenji je že v preteklosti pogosto buril duhove.

Španski navijači Piquéjevega nastopa za državno reprezentanco niso sprejeli z navdušenjem, pretirano aktivnost na družbenih omrežjih so mu zamerili tudi nekateri soigralci.

Neslaven konec? Šok: Katalonec obrnil hrbet Piquéju

Prav v teh dneh pa je v javnost pricurljala še ena neprijetna novica za Katalonca. Njegova dolgoletna partnerica Shakira, s katerima imata sinova Milana in Sasho, se je namreč odločila končati njuno razmerje.

In razlog? Po navedbah španskih medijev je kolumbijska zvezdnica Piquéja zapustila zaradi nogometaševe zasvojenosti z igrami na srečo. Katalonec namreč pogosto igra poker, tuje mu niso tudi druge aktivnosti v kazinojih. Shakira naj bi se bala, da bi oče s slabim zgledom vplival na otroka. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 18:12 10. Oktober 2017.

    Zapustila ga je, ker je "katalonska" jokica in noče priznati, da je pač čisto navaden Španec, ki je zaslužil miljone …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.