Zato se Zahoviću smeji do ušes

Foto: Profimedias Zlatko Zahović Darko Milanič Ljudski vrt
Slovenskega državnega prvaka je ples kroglic umestil v skupino, v kateri ima lepe možnosti za napredovanje. Tako trdi športni direktor Maribora Zlatko Zahović.
Oglej si celoten članek

Evropska nogometna zveza (Uefa) je v Monte Carlu opravila žreb skupin za prihajajočo sezono Lige prvakov. Maribor je bil izžreban predzadnji in se je v skupini E pridružil Liverpoolu, Sevilli in Spartak Moskvi.

"Skupina je prava!" Mariboru se je nasmehnila sreča, v Ljudski vrt prihajajo ...

Nekateri v štajerski prestolnici niso skrivali razočaranja, da v Ljudskem vrtu ne bodo gostovali Real Madrid, Tottenham in Borussia Dortmund, bolj kot igralci pa sta bila z žrebom zadovoljna trener Darko Milanič in športni direktor Zlatko Zahović.

"Skupina je prava. Veselimo se vsakega srečanja posebej," je povedal trener Maribora in dodal: "Verjamem, da si je kdo morda želel atraktivnejši razplet, a sem z žrebom zadovoljen. Uvrščeni smo v skupino, ki sem si jo želel ob pogledu na žreb po treh bobnih. Gre za vrh evropskega nogometa, vendar s temeljito pripravo na vsako tekmo, z zagnanostjo, ki krasi nas in naše navijače, lahko tekmujemo. Čakajo nas dvoboji z odličnimi moštvi, predvsem pa kot vrhunec jesenskega dela nastop na kultnem stadionu v Liverpoolu. Veselim se novih izzivov, zanimivega dogajanja do decembra."

"Najbolj me veseli spoznanje o konkurenčnosti, kar pomeni, da je v tej skupini vse mogoče. Tudi napredovanje Maribora." - Zlatko Zahović

Zadovoljen je tudi Zahović, ki ga navdušuje legendarnost angleškega velikana ter kvaliteta nasprotnikov iz Španije oziroma Rusije, predvsem pa možnosti Maribora za odmeven rezultat.

"Prevladuje zadovoljstvo, predvsem zaradi tekmovalnosti skupine. Pomerili se bomo z enim izmed najboljših klubov vseh časov, gostovali v mestu, iz katerega prihajajo The Beatlesi, tako da bo šlo v Liverpoolu za legendarnost v več pogledih. Spartak je največji klub v Rusiji, Sevillo smo že spoznali in razplet je dober. Najbolj me veseli spoznanje o konkurenčnosti, kar pomeni, da je v tej skupini vse mogoče. Tudi napredovanje Maribora," je dejal športni direktor.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.