Zavec med najboljšimi velteraši

Foto: Žurnal24 Dejan Zavec je s svojimi uspehi nase opozoril tudi Američane. (Foto: Nik Rovan) Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Mayweather Jr. v ringu ne pozna poraza. Precej slabše pa mu gre v zasebnem življ Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24

Your browser doesn’t support HTML5 video

Ameriška televizijska mreža HBO je slovenskega boksarja Dejana Zavca, svetovnega prvaka v velterski kategoriji (IBF), uvrstila med šest najboljših svetovnih boksarjev v velterski kategoriji.
Oglej si celoten članek

Pregovor "dober glas seže v deveto vas" očitno velja tudi v svetu boksa. Slovenski boksarski šampion Dejan Zavec je namreč s svojimi velikimi uspehi nase opozoril tudi spremljevalce boksa v Ameriki. Priznana ameriška televizijska mreža HBO je Ptujčana uvrstila med šest najboljših svetovnih boksarjev v velterski kategoriji. Mr. Simpatikus je sicer že večkrat ponovil, da si v prihodnost želi preizkusiti tudi onstran Atlantika, kjer je meka boksa. Več kot očitno si tudi Američani nič več ne zatiskajo oči pred velikimi uspehi najuspešnejšega slovenskega boksarja vseh časov.

Ptujčan se je tako znašel v ugledni družbi. HBO je poleg Zavca med šesterico najboljših boksarjev v velter kategoriji uvrstil še Mannyja Pacquia, Floyda Mayweatherja Jr., Shanea Mosleyja, Andrea Berta in Miguela Cotta.

HBO je veliko priznanje Zavcu izrekel prejšnji mesec pred velikim boksarskim spektaklom v velterski kategoriji med Andrejem Bertom in Carlosom Quintano, v osmi rundi je s tehničnim nokavtom slavil Berto. Več si oglejte v dodanem videu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.