"Zavec preveč nevaren za Berta"

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
"Bistvo je v tem, da že v osnovi ni bilo vse tako realno, kot se je govorilo," o vnovičnem dvoboju z Andrejem Bertom menijo v taboru Dejana Zavca, potem ko se je Berto odpovedal šampionskemu pasu IBF in posledično tudi takojšnji oziroma kmalu sledeči revanši z Zavcem. Ni izključeno, da do dvoboja pride kasneje.
Oglej si celoten članek

"Realno gledano je bilo težko takoj pričakovati povratni dvoboj. Iz več razlogov: Dejan je preveč nevaren za Berta, v isti sapi pa Berta zanimajo velike borbe, tudi zaradi denarja. Bistvo je v tem, da že v osnovi ni bilo vse tako realno, kot se je govorilo. Res pa je, da se v boksu nikoli ne ve. Ponavadi je navsezadnje tako, da ponovnega dvoboja ni vedno takoj po prvem, ampak so vmes še drugi," so nam pojasnili iz PR- in marketinškega tabora Dejana Zavca, ki mu je bržkone padla v vodo možnost takojšnjega vnovičnega dvoboja z Andrejem Bertom. Ni pa izključeno, da do borbe pride kasneje.

Zavec je razočaran predvsem nad tem, da je Berto odložil pas oziroma se odpovedal priborjenemu naslovu. Ptujčan sicer trenutno okreva po poškodbi preme trebušne mišice oziroma latinsko rectus abdominisa. Njeno zdravljenje naj bi trajalo približno tri tedne.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.