Šport
32 ogledov

"Zavec preveč nevaren za Berta"

dejan zavec Saša Despot
"Bistvo je v tem, da že v osnovi ni bilo vse tako realno, kot se je govorilo," o vnovičnem dvoboju z Andrejem Bertom menijo v taboru Dejana Zavca, potem ko se je Berto odpovedal šampionskemu pasu IBF in posledično tudi takojšnji oziroma kmalu sledeči revanši z Zavcem. Ni izključeno, da do dvoboja pride kasneje.

"Realno gledano je bilo težko takoj pričakovati povratni dvoboj. Iz več razlogov: Dejan je preveč nevaren za Berta, v isti sapi pa Berta zanimajo velike borbe, tudi zaradi denarja. Bistvo je v tem, da že v osnovi ni bilo vse tako realno, kot se je govorilo. Res pa je, da se v boksu nikoli ne ve. Ponavadi je navsezadnje tako, da ponovnega dvoboja ni vedno takoj po prvem, ampak so vmes še drugi," so nam pojasnili iz PR- in marketinškega tabora Dejana Zavca, ki mu je bržkone padla v vodo možnost takojšnjega vnovičnega dvoboja z Andrejem Bertom. Ni pa izključeno, da do borbe pride kasneje.

Zavec je razočaran predvsem nad tem, da je Berto odložil pas oziroma se odpovedal priborjenemu naslovu. Ptujčan sicer trenutno okreva po poškodbi preme trebušne mišice oziroma latinsko rectus abdominisa. Njeno zdravljenje naj bi trajalo približno tri tedne.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.