Zavec v ring že marca

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Dejan Zavec v teh dneh trenira s polno paro. Kot pravi sam, se mu najbrž že marca obeta nov dvoboj. Ta naj bi se odvil v ZDA, pogovori pa, tako kot zmeraj, še vedno potekajo.
Oglej si celoten članek

Kdo bo nasprotnik Dejana Zavca, še ni znano, prihodnji teden pa se Ptujčan seli v Nemčijo, kjer ga čaka trening s trenerjem Dirkom DzemskimZavec ima v teh dneh znova polne roke dela. Kondicijski trening je za njim, zdaj se bo faza treninga prevesila v tehnični in taktični del, ki ga bo kot zmeraj opravil v nemškem Magdeburgu pod budnim očesom dolgoletnega trenerja Dzemskega. Ptujskega šampiona veseli tudi dejstvo, da je vse v redu z zdravstvenega stališča.

Foto: Nino Verdnk Dejan Zavec Dirk Dzemski

"Vse je b. p., kot rad rečem. Komolec je v redu, res lahko treniram na vso moč. Kondicijski del je zdaj že za mano, sledi tehnika in taktika. Tako bom 8. februarja za nekaj časa znova odpotoval v Magdeburg, kjer me bo spet spremljal Dirk Dzemski," je dejal Zavec, ki naj bi se po prvotnih načrtih konec februarja pomeril v mariborski dvorani Tabor, a kot kaže, se mu bodo zdaj spet uresničile želje – boksati v ZDA.

Dvoboj bržkone v ZDA

"Pogovarjamo se z ameriškimi menedžerji, to že lahko razkrijem, kaj več pa ne vem. Spet je tako, da bom najbrž med zadnjimi, ki bodo izvedel ime tekmeca, a se tudi to počasi spreminja na bolje. Za zdaj ne vem, kdo mi bo stal nasproti, a bržkone bo dvoboj v ZDA. V prihodnjih tednih bomo izvedeli več," je še dejal Zavec.

Kot so zapisali na spletni strani Boxingscene.com, ki izključno spremlja le dogajanje v boksarskem svetu, naj bi se Zavec pomeril s še neporaženim Američanom Keithom Thurmanom. Ta velja za enega od najobetavnejših boksarjev v velterski kategoriji. Obračun bi se lahko zgodil 9. marca v Barclays Centru v Brooklynu, dvorana pa sprejme več kot 19.000 gledalcev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.