Zavrl: "Ta teden brez sprememb"

Foto: Žurnal24 sport_pevnik_main_bot Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Robert Pevnik Milan Purović Kristian Lipovac Nik Omladič Peter Stojanovič Foto: Žurnal24 Robert Pevnik Foto: Žurnal24 Robert Pevnik Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 pevnik6_anpe_502
Roberta Pevnika v Olimpiji (še) niso zamenjali, ampak je svoj odstop ponudil sam. Predsednik Franci Zavrl je povedal, da pred sejo izvršnega odbora naslednji teden ne bo sprememb.
Oglej si celoten članek

Trenerja zmajev smo skušali poklicati za izjavo, a ni dvignil telefona. Mobilnik športnega direktorja Simona Sešlarja pa je bil izklopljen. zato pa smo bili uspešnejši pri predsedniku Franciju Zavrlu, ki je dejal: "Od strokovnega vodstva sem pričakoval ponujen odstop. Kljub temu nisem privrženec hitrih rešitev. V Olimpiji ni nobene panike. Sicer pa predsednik ne more sprejeti nobene odločitve brez soglasja izvršnega odbora, sejo katerega načrtujemo za naslednji teden."

Robert Pevnik, ki je prej sedel na klopeh Drave, Domžal in vodil mladince Celja, je  na krmilo Olimpije prišel 9. septembra in svoje nove delodajalce takoj navdušil s tremi zaporednimi zmagami. Na 20 tekmah Prve lige je zbral sedem zmag, šest neodločenih izidov in sedem porazov. Slast zmage so zmaji nazadnje okusili 28. novembra, ko so z 2:0 ugnali Interblock.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.