Šport > Nogomet
15 ogledov

Zavrl: "Ta teden brez sprememb"

sport_pevnik_main_bot
1/9
Žurnal24 main
Roberta Pevnika v Olimpiji (še) niso zamenjali, ampak je svoj odstop ponudil sam. Predsednik Franci Zavrl je povedal, da pred sejo izvršnega odbora naslednji teden ne bo sprememb.

Trenerja zmajev smo skušali poklicati za izjavo, a ni dvignil telefona. Mobilnik športnega direktorja Simona Sešlarja pa je bil izklopljen. zato pa smo bili uspešnejši pri predsedniku Franciju Zavrlu, ki je dejal: "Od strokovnega vodstva sem pričakoval ponujen odstop. Kljub temu nisem privrženec hitrih rešitev. V Olimpiji ni nobene panike. Sicer pa predsednik ne more sprejeti nobene odločitve brez soglasja izvršnega odbora, sejo katerega načrtujemo za naslednji teden."

Robert Pevnik, ki je prej sedel na klopeh Drave, Domžal in vodil mladince Celja, je  na krmilo Olimpije prišel 9. septembra in svoje nove delodajalce takoj navdušil s tremi zaporednimi zmagami. Na 20 tekmah Prve lige je zbral sedem zmag, šest neodločenih izidov in sedem porazov. Slast zmage so zmaji nazadnje okusili 28. novembra, ko so z 2:0 ugnali Interblock.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.