Zavrnila je ponudbo Playboya

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Potem ko je argentinska hokejistka na travi Luciana Aymar leta 2010 v Argentini osvojila naziv športnice leta (premagala je Messija), je sedaj postala še športnica ibersko-ameriškega (španskega dela) območja.
Oglej si celoten članek

Potem ko je pred dnevi prejela nagrado za najboljšo ibersko-ameriško športnico in ji je španski kralj Juan Carlos slovesno predal nagrado, je Aymarjeva za as.com povedala naslednje: "To je velika čast. Z užitkom sem prišla iz Argentine, da mi je nagrado podelila kraljeva družina. Presrečna sem."

V Argentini je ob koncu lanskega leta premagala celo Lionela Messija, ki je v lanskem letu pobral praktično vse nogometne nagrade. "Vesela sem, da je moj šport (hokej na travi, op. a.) premagal nogomet. Prav zares: Messi je 'droga' za vse Argentince. Je najboljši nogometaš na svetu. Je mlad in zagotovo bo osvojil še veliko nagrad."

Poleg hokeja se Luciana, ki jo zaradi svojega učinkovitega preigravanja mnogi primerjajo kar z nogometnim velikanom Diegom Armandom Maradono, ukvarja tudi z manekenstvom, a pravi: "Sem veliko boljša igralka hokeja kot manekenka." Pred časom je zavrnila ponudbo Playboya. Zakaj? "Denar, ki so mi ga ponudili, je bil dober, toda odločila sem se, da moram paziti na svojo podobo. Imam vzornike, ki so otroci, in ni se mi zdelo pametno omadeževati svoje podobe."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.