Šport
46 ogledov

Zavrnila je ponudbo Playboya

1/9
Žurnal24 main
Potem ko je argentinska hokejistka na travi Luciana Aymar leta 2010 v Argentini osvojila naziv športnice leta (premagala je Messija), je sedaj postala še športnica ibersko-ameriškega (španskega dela) območja.

Potem ko je pred dnevi prejela nagrado za najboljšo ibersko-ameriško športnico in ji je španski kralj Juan Carlos slovesno predal nagrado, je Aymarjeva za as.com povedala naslednje: "To je velika čast. Z užitkom sem prišla iz Argentine, da mi je nagrado podelila kraljeva družina. Presrečna sem."

V Argentini je ob koncu lanskega leta premagala celo Lionela Messija, ki je v lanskem letu pobral praktično vse nogometne nagrade. "Vesela sem, da je moj šport (hokej na travi, op. a.) premagal nogomet. Prav zares: Messi je 'droga' za vse Argentince. Je najboljši nogometaš na svetu. Je mlad in zagotovo bo osvojil še veliko nagrad."

Poleg hokeja se Luciana, ki jo zaradi svojega učinkovitega preigravanja mnogi primerjajo kar z nogometnim velikanom Diegom Armandom Maradono, ukvarja tudi z manekenstvom, a pravi: "Sem veliko boljša igralka hokeja kot manekenka." Pred časom je zavrnila ponudbo Playboya. Zakaj? "Denar, ki so mi ga ponudili, je bil dober, toda odločila sem se, da moram paziti na svojo podobo. Imam vzornike, ki so otroci, in ni se mi zdelo pametno omadeževati svoje podobe."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.