Zavrnili še drugo pritožbo Reala

Foto: EPA
Foto: EPA
Kazen o izključitvi madridskega Real iz kraljevega pokala je bila potrjena še z drugo zavrnitvijo pritožbe.
Oglej si celoten članek

Real Madrid je bil izločen iz kraljevega pokala, saj je na prvi tekmi šestnajstine finala proti Cadizu zaigral Denis Čerišev. Ta ni imel pravice nastopa, saj si je v tem tekmovanju že v minuli sezoni, ko je kot posojeni nogometaš branil barve Villarreala, prislužil kazen neigranja zaradi kartonov. Rus je proti Cadizu celo zadel, po odkritju napake pa je bil ob polčasu zamenjan. A takrat je bilo že prepozno.

Prva pritožba Reala je bila na španski nogometni zvezi že zavrnjena, zdaj pa jo je zavrnil še špansko arbitražno sodišče za šport.

Pri Realu so sicer trdili, da Čeriševu nihče ni povedal za suspenz in da je odločitev o izključitvi kluba iz pokalnega tekmovanja zato prestroga. To pa ni prva takšna nevšečnost za Rafaela Beniteza. Ta je bil iz tekmovanja izključen že pri Valencii, ko je leta 2001 na tekmi proti Noveldi v igro poslal preveč igralcev, ki niso bili iz držav Evropske Unije.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.