Šport > Nogomet
65 ogledov

Zavrnili še drugo pritožbo Reala

LP, Real Madrid, Juventus EPA
Kazen o izključitvi madridskega Real iz kraljevega pokala je bila potrjena še z drugo zavrnitvijo pritožbe.

Real Madrid je bil izločen iz kraljevega pokala, saj je na prvi tekmi šestnajstine finala proti Cadizu zaigral Denis Čerišev. Ta ni imel pravice nastopa, saj si je v tem tekmovanju že v minuli sezoni, ko je kot posojeni nogometaš branil barve Villarreala, prislužil kazen neigranja zaradi kartonov. Rus je proti Cadizu celo zadel, po odkritju napake pa je bil ob polčasu zamenjan. A takrat je bilo že prepozno.

Prva pritožba Reala je bila na španski nogometni zvezi že zavrnjena, zdaj pa jo je zavrnil še špansko arbitražno sodišče za šport.

Pri Realu so sicer trdili, da Čeriševu nihče ni povedal za suspenz in da je odločitev o izključitvi kluba iz pokalnega tekmovanja zato prestroga. To pa ni prva takšna nevšečnost za Rafaela Beniteza. Ta je bil iz tekmovanja izključen že pri Valencii, ko je leta 2001 na tekmi proti Noveldi v igro poslal preveč igralcev, ki niso bili iz držav Evropske Unije.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.