Šport > Nogomet
34 ogledov

''Real bi morali izključiti iz tekmovanja''

dani alves EPA
Dani Alves meni, da bi morale pristojne organizacije Real Madrid izključiti iz letošnjega tekmovanja za španski pokal. Predsednik kraljevega kluba je, kakopak, drugačnega mnenja.

Real Madrid se je zaradi nastopa Denisa Čeriševa, ki je dosegel zadetek v tretji minuti in ostal na igrišču do konca prvega polčasa, na tekmi španskega pokala Copa del Rey znašel v hudih težavah, saj ruski krilni nogometaš ne bi smel zaigrati zaradi kartonov. Zaradi podobne kršitve je bila lani iz tekmovanja izključena Osasuna.

Medtem ko se v Realu branijo odovornosti za nastalo zagato, češ da jih o suspenzu, ki ga je Čerišev prejel na posoji pri Villarrealu, nihče ni obvestil, pa so tako v Cádizu kot v taboru Realovega večnega tekmeca prepričani, da si beli balet zasluži izključitev.

''Takšne reči se ne bi smele dogajati klubom, kot je Real Madrid. Morali bi jih izključiti iz tekmovanja, kar je v skladu s pravili. Nimajo protiargumentov,'' je prepričan branilec Barcelone Dani Alves.

gerard pique | Avtor: EPA EPA
Po razkritju informacije, da Realu grozi najstrožja kazen, ki bi lahko predčasno končala njegovo pokalno kampanjo, je veliko pozornosti požela objava Gerarda Piquéja, ki je na Twitterju objavil serijo smejočih t.i. 'emojijev'.

''Gledal sem španskega stand-up komika Lea Harlema. Šalim se. Saj veste, kakšen sem. Ljudje ne bi smeli iz vsega delati takšne drame. Zdelo se mi je smešno, to pa je tudi vse,'' je objavo komentiral Piqué in dodal, da se igralci ponavadi spomnijo, kadar bi morali sedeti na klopi.

''Spomnim se, da sem na zadnji ligaški tekmi sezone proti Atléticu prejel peti rumeni karton. To pomeni, da nisem mogel zaigrati na prvi tekmi nove sezone, kar sem tudi vedel,'' je dodal Španec.

Cádiz je proti Realu že sprožil uradni postopek. "Dobili smo odgovor španske nogometne zveze, Real bo dobil rok za pritožbo," so sporočili iz tretjeligaša.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.