Šport > Nogomet
73 ogledov

Zaradi neumnosti izpad Reala?

Rafa Benitez EPA
Denis Čerišev je v španskem pokalu zaigral na tekmi proti Cadizu, a tega ne bi smel zaradi kartonov. Za enak prestopek je bila Osasuna že vržena iz pokalnega tekmovanja.

Real Madrid je proti Cadizu zaigral brez največjih zvezdnikov in na prvi tekmi v gostah slavil z 3:1. A zmago belega baleta je zaznamovala velika napaka, zaradi nje pa si lahko pri Realu obetajo hudo kazen.

Denis Čerišev, ki se je na tekmi med strelce vpisal že v tretji minuti, namreč ne bi smel nastopiti. Ruski nogometaš si je namreč še v dresu Villarrealla prislužil eno tekmo suspenza zaradi kartonov, odslužiti pa bi jo moral prav proti Cadizu. Rafael Benitez in sodelavci so vso reč sprva spregledali, nato pa je bil Čerišev ob polčasu zamenjan. Napako so ugotovili tudi domači navijači, ki so med tekmo vzklikali: "Čerišev ne sme igrati, mi smo prvaki!"

Cadiz je po tekmi zahteval sestanek z delegatom in vodilnimi možmi Reala. Slednji je sicer na pokalno tekmo prišel brez Cristiana Ronalda, Garetha Balea, Luke Modrića ...  V minuli sezoni je bila zaradi enake napake iz tekmovanja izključena Osasuna.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.