Zbil ga je delavec, ki je zamujal v službo

Foto: Mojca Marot
Foto: Mojca Marot
V javnost je pricurljalo nekaj podrobnosti prometne nesreče, v kateri je bil udeležen slovenski skakalec.
Oglej si celoten članek

V četrtek je slovensko javnost pretresla novica, da jo je v nedeljo v prometni nesreči v Planici hudo skupil skakalec Ernest Prišlič. Slednjega je zbil avtomobil, v ljubljanskem kliničnem centru pa se še vedno borijo za njegovo življenje.

O nesreči v preteklih dneh ni bilo znanega praktično nič, sedaj pa so bile obelodanjene nekatere dodatne podrobnosti žalostnega dogodka.

Tekla po levi strani

Prišlič je tekel ob še enem reprezentančnem kolegu, to naj bi bil Anže Semenič, ki jo je čudežno odnesel brez poškodb, poroča Ekipa24.

Skakalca sta tekla po levi strani ceste in voznik (gre za pogodbenega delavca Nordijskega centra Planica) je z visoko hitrostjo zapeljal skrajno levo ob povzročitvi trka. Razlog za takšno vožnjo naj bi se skrival v tem, da se mu je mudilo v službo, ob tem je slabo očistil vetrobransko steklo, dodaja Ekipa24.

Smučarska zveza Slovenija se na dogodek ni odzvala vse dokler ni prišel v javnost po drugih kanalih.

23-letni član Skakalnega kluba Zagorje Prišlič bi sicer prihajajoči konec tedna moral nastopiti na celinskem pokalu v norveškem Vikersundu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 12

  • 22:33 11. December 2016.

    Potrjuje se moje predvidevanje,da je bil domači vaški posebnež,žal?

  • 20:38 8. December 2016.

    Ni šel v službo, šel naj bi na kavo, potem ko je ponoči delal sneg. Na vetrobranu si je očistil …

  • 20:34 8. December 2016.

    Mogoče,mogoče,ampak povem ti,da ta folk tam na koncu doline precej dobro poznam in tudi vem kako funkcionirajo ti vaški posebneži.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.