Zdovc dobil pomočnika v Žaklju

Foto: Žurnal24 Miro Alilović je postal pomočnik trenerja Jureta Zdovca. (Foto: www.alesfevzer.c
Kaže, da se bo trenerski klobčič pri Unionu Olimpiji le začel razpletati. Šef naj bi ostal Jure Zdovc, njegov pomočnik pa bo skoraj zagotovo Andrej Žakelj, ki je za zurnal24.si potrdil, da ga ta vloga zanima.
Oglej si celoten članek

Uradno sicer še ni, je pa bolj ali manj jasno, da bo Union Olimpijo tudi v prihodnji sezoni vodil Jure Zdovc, ki ima še enoletno pogodbo. Njena prekinitev bi tako še dodatno poglobila Olimpijin minus. Na naše klice se za potrditev tega podatka ni odzival, zato pa je telefon dvignil njegov najverjetnejši bodoči pomočnik - Andrej Žakelj. "Da, imeli smo stik, stvar me zanima, saj gre vendarle za edinega slovenskega evroligaša. Za kaj več pa boste morali poklicati Janeza Rajglja oziroma počakati na tiskovno konferenco," nam je pojasnil (nekdanji) pomočnik Mira Aliloviča pri Slovanu in v preteklosti tudi igralec tega moštva in tudi ostalih prvoligaških ekip. Po poročanju kosarka.si naj bi za fizično pripravo skrbel Goran Ostojić, prav tako pridobitev s Slovana.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.