Šport > Košarka
23 ogledov

Zdovc dobil pomočnika v Žaklju

Miro Alilović je postal pomočnik trenerja Jureta Zdovca. (Foto: www.alesfevzer.c Žurnal24 main
Kaže, da se bo trenerski klobčič pri Unionu Olimpiji le začel razpletati. Šef naj bi ostal Jure Zdovc, njegov pomočnik pa bo skoraj zagotovo Andrej Žakelj, ki je za zurnal24.si potrdil, da ga ta vloga zanima.

Uradno sicer še ni, je pa bolj ali manj jasno, da bo Union Olimpijo tudi v prihodnji sezoni vodil Jure Zdovc, ki ima še enoletno pogodbo. Njena prekinitev bi tako še dodatno poglobila Olimpijin minus. Na naše klice se za potrditev tega podatka ni odzival, zato pa je telefon dvignil njegov najverjetnejši bodoči pomočnik - Andrej Žakelj. "Da, imeli smo stik, stvar me zanima, saj gre vendarle za edinega slovenskega evroligaša. Za kaj več pa boste morali poklicati Janeza Rajglja oziroma počakati na tiskovno konferenco," nam je pojasnil (nekdanji) pomočnik Mira Aliloviča pri Slovanu in v preteklosti tudi igralec tega moštva in tudi ostalih prvoligaških ekip. Po poročanju kosarka.si naj bi za fizično pripravo skrbel Goran Ostojić, prav tako pridobitev s Slovana.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.