Zdravniki: Komisarova ne bo več hodila

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Ruska smučarska zveza je potrdila, da bo akrobatska smučarka Marija Komisarova po mnenju strokovnjakov ostala paralizirana do konca življenja.
Oglej si celoten članek

Ruska akrobatska smučarka Marija Komisarova, ki je v Sočiju grdo padla na treningu smučarskega krosa, je pred tednom sporočila, da bo zaradi posledic poškodbe ostala paralizirana od pasu navzdol, a obenem dodala, da bo v prihodnosti spet hodila. ''Ne vem, kako naj začnem novo življenje. A ne bom se predala, že samo zaradi vseh ljudi, ki so me podpirali. Močna sem in vem, da bom nekoč ponovno hodila,'' je zapisala 23-letnica.

Nemški strokovnjaki v bolnišnici v Münchnu pa so prepričani, da je ugasnil tudi zadnji žarek upanja. ''Zaradi resnosti poškodbe se funkcije hrbteničnega kanala ne obnavljajo. Po mnenju specialistov se bo Masha lahko neodvisno premikala samo z uporabo posebne opreme,'' je v izjavi zapisala ruska smučarska zveza.

Komisarova bo v bolnišnici ostala še deset dni, nato pa se začenja dolgo obdobje zdravljenja in rehabilitacije, so še sporočili z zveze.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.