Zdravniki po pirotehnični nesreči rešujejo njegov vid

Foto: Twitter lucas viatri
V pirotehnični nesreči jo je hudo skupil nekdanji argentinski reprezentant.
Oglej si celoten članek

Pirotehnična sredstva kljub svarilom in prizadevanjem za njihovo varno uporabo iz leta v leta terjajo ogromno žrtev. Čeprav so najbolj ogroženi otroci in mladonstniki, odrasli niso nobena izjema.

Na tokratnem seznamu poškodovancev se je znašel tudi nekdanji argentinski reprezentant Lucas Viatri, ki je med božičnimi prazniki utrpel hude poškodbe obraza, pri čemer bi skoraj oslepel.

Viatriju je v bližini obraza eksplodirala petarda. Okoliščne nesreče niso znane. Njegov obraz je precej zatečen, obrvi požgane, utrpel pa je tudi poškodbo desne ličnice in leve veke.

Nogometaš Peñarola trenutno okreva po poškodbi, časovni okvir povratka na zelenice je za zdaj še uganka.

"Lucas Viatri je imel pirotehnično nesrečo, v kateri je utrpel poškodbo oči. Trenutno počiva v Buenos Airesu, kjer bo opravil preiskave, da bi ugotovili najprimernejši način zdravljenja," je sporočila ekipa.

Viatri je bil vrsto let član nogometnega kluba Boca Juniors (2007-2014), ki ga je v tem času posodil Emelcu, Maracaibu in Chiapasu. Igral je tudi za Shanghai Shenhuo, Banfield in Estudiantes, od leta 2017 pa je član Peñarola.

30-letnik ima burno preteklost, leta 2008 je bil obtožen oboroženega ropa in obsojen na pogojno kazen.

Foto: Epa lucas viatri

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.