Šport > Nogomet
1304 ogledov

Zdravniki po pirotehnični nesreči rešujejo njegov vid

lucas viatri Twitter
V pirotehnični nesreči jo je hudo skupil nekdanji argentinski reprezentant.

Pirotehnična sredstva kljub svarilom in prizadevanjem za njihovo varno uporabo iz leta v leta terjajo ogromno žrtev. Čeprav so najbolj ogroženi otroci in mladonstniki, odrasli niso nobena izjema.

Na tokratnem seznamu poškodovancev se je znašel tudi nekdanji argentinski reprezentant Lucas Viatri, ki je med božičnimi prazniki utrpel hude poškodbe obraza, pri čemer bi skoraj oslepel.

Viatriju je v bližini obraza eksplodirala petarda. Okoliščne nesreče niso znane. Njegov obraz je precej zatečen, obrvi požgane, utrpel pa je tudi poškodbo desne ličnice in leve veke.

Nogometaš Peñarola trenutno okreva po poškodbi, časovni okvir povratka na zelenice je za zdaj še uganka.

"Lucas Viatri je imel pirotehnično nesrečo, v kateri je utrpel poškodbo oči. Trenutno počiva v Buenos Airesu, kjer bo opravil preiskave, da bi ugotovili najprimernejši način zdravljenja," je sporočila ekipa.

Viatri je bil vrsto let član nogometnega kluba Boca Juniors (2007-2014), ki ga je v tem času posodil Emelcu, Maracaibu in Chiapasu. Igral je tudi za Shanghai Shenhuo, Banfield in Estudiantes, od leta 2017 pa je član Peñarola.

30-letnik ima burno preteklost, leta 2008 je bil obtožen oboroženega ropa in obsojen na pogojno kazen.

lucas viatri | Avtor: Epa Epa

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.