Že tretji poraz Pittsburgha

Foto: Žurnal24 Crosbyjevi Pingvini so klonili pred Torontom. (Foto: Reuters)
Prvaki lige NHL Chicago Blackhawks so doživeli poraz proti Nashvillu. Poraženi, in to že tretjič, so bili tudi Pingvini iz Pittsburgha. Anaheim pa je prišel do prve zmage v sezoni.
Oglej si celoten članek

Lastniki Stanleyjevega pokala, najprestižnejše hokejske lovorike na svetu, Chicago Blackhawks so v ligi NHL vpisali nov poraz. Aktualne prvake so premagali hokejisti Nashville Predators. Že tretji poraz na treh tekmah so doživeli trikratni prvaki lige NHL Pittsburgh Penguins.

Moštvo Anaheim Ducks je v severnoameriški ligi NHL prišlo do prve zmage v sezoni. Hokejisti Anaheima so bili s 4:3 boljši od Vancouvra, ki bo v petek gostoval v Los Angelesu pri moštvu Kings, za katerega igra edini Slovenec v ligi NHL Anže Kopitar.

Hokejisti New Jersey Devils so pri Buffalo Sabres slavili po podaljšku z 1:0, zmagoviti gol je dosegel Rus Ilja Kovaljčuk po 53 sekundah podaljška in po treh porazih priigral prvo zmago v sezoni za vrage. Rekorda se je veselil 38-letni vratarski veteran, Kanadčan Martin Brodeur, ki je zaklenil vrata in s 24 obrambami vpisal svoj 111. shutout v ligi NHL.

Ekipa Washington Capitals je z 2:1 odpravila New York Islanders. Rus Aleks Ovečkin je v zmagi Washingtona nad Otočani zadel na tretji zaporedni tekmi. Montreal Canadiens so doma po podaljšku klonili proti moštvu Tampa Bay Lightning s 3:4, Pittsburgh Penguins so doma v novi dvorani Consol Energy Center s 3:4 morali priznati premoč Toronto Maple Leafs, Chicago Blackhawks pa Nashville Predators z 2:3.

Liga NHL, izidi:

Buffalo Sabres : New Jersey Devils 0:1*
Washington Capitals : New York Islanders 2:1
Montreal Canadiens : Tampa Bay Lightning 3:4*
Pittsburgh Penguins : Toronto Maple Leafs 3:4
Chicago Blackhawks : Nashville Predators 2:3
Anaheim Ducks : Vancouver Canucks 4:3

*po podaljšku

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.