Že v prvem krogu Krim proti Zagorju

Foto: RZS/Facebook
Foto: RZS/Facebook
Na sedežu Rokometne zveze Slovenije (RZS) so danes opravili žreb prvega kroga za pokal Slovenije za ženske.
Oglej si celoten članek

Igra kroglic je določila, da se bodo državne prvakinje iz Zagorja in pokalne zmagovalke iz vrst ljubljanskega Krima pomerile že 30. septembra.

Dvoboj najboljših slovenskih ekip iz minule sezone bo tako že drugi v nekaj več kot mesecu dni, saj sta se ekipi pomerili že na slovenskem superpokalu v Portorožu, na katerem je s 27:20 zmago slavila ljubljanska zasedba.

Mlinotest Ajdovščina, drugouvrščena ekipa pokalnega tekmovanja v minuli sezoni, se bo doma pomerila z Velenjem, četrta Krka pa z Zelenimi dolinami iz Žalca.

Pari 1. kroga pokala Slovenije:

Zagorje - Krim Mercator
Ljubljana - Ž.U.R.D. Koper
Litija - Celje Celjske mesnine
Aklimat Ptuj - DP-Logik Branik
Jadran Bluemarine Hrpelje Kozina - Tržič
Naklo - Izola
Krka - Zelene doline Žalec
Mlinotest Ajdovščina - Velenje

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.