Že zabija! Poglejte si prvi Ibrahimovićev zadetek po vrnitvi v Milan

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Šveda počasi poizkušajo spraviti v ritem.
Oglej si celoten članek

Črnilo na pogodbi z Milanom se še ni dobro posušilo, Zlatan Ibrahimović pa že trese mreže. Resda na prijateljski tekmi proti nižjeligašu, a nekje je treba začeti.

Švedski as, ki je v četrtek uradno podpisal pogodbo z italijanskim nogometnim gigantom, je bil strelec in asistent na prijateljski tekmi proti šestoligašu Rhodenseu, ki jo je Milan dobil z 9:0.

Podpisal Ibra sklenil pogodbo za pol leta

Namen tekme je bil predvsem, da se Ibrahimovića počasi spravi v pogon, saj je za Švedom daljša pavza po zaključku MLS sezone v oktobru.

Milan je tako tekmo začel v formaciji 4-3-3, kjer je Ibrahimović igral v špici, krili pa sta tvorila Suso in Hakan Čalhanoglu. Šved je dosegel tretji Milanov zadetek, poleg njega pa so se med strelce vpisali še Davide Calabria (3), Krzysztof Piatek (2), Lucas Paqueta, Rafael Leao in Samu Castillejo.

Ibrahimović, ki si je pri podpisu za svoj novi (stari) klub izbral številko 21, bo na svoj uradni debi sicer moral počakati vsaj do 6. januarja in tekme s Sampdorio.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.