Šport > Nogomet
5030 ogledov

Že zabija! Poglejte si prvi Ibrahimovićev zadetek po vrnitvi v Milan

Zlatan Ibrahimović Milan Barcelona Reuters
Šveda počasi poizkušajo spraviti v ritem.

Črnilo na pogodbi z Milanom se še ni dobro posušilo, Zlatan Ibrahimović pa že trese mreže. Resda na prijateljski tekmi proti nižjeligašu, a nekje je treba začeti.

Švedski as, ki je v četrtek uradno podpisal pogodbo z italijanskim nogometnim gigantom, je bil strelec in asistent na prijateljski tekmi proti šestoligašu Rhodenseu, ki jo je Milan dobil z 9:0.

zlatan ibrahimović Podpisal Šport Ibra sklenil pogodbo za pol leta

Namen tekme je bil predvsem, da se Ibrahimovića počasi spravi v pogon, saj je za Švedom daljša pavza po zaključku MLS sezone v oktobru.

Milan je tako tekmo začel v formaciji 4-3-3, kjer je Ibrahimović igral v špici, krili pa sta tvorila Suso in Hakan Čalhanoglu. Šved je dosegel tretji Milanov zadetek, poleg njega pa so se med strelce vpisali še Davide Calabria (3), Krzysztof Piatek (2), Lucas Paqueta, Rafael Leao in Samu Castillejo.

Ibrahimović, ki si je pri podpisu za svoj novi (stari) klub izbral številko 21, bo na svoj uradni debi sicer moral počakati vsaj do 6. januarja in tekme s Sampdorio.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice