Šport > Nogomet
954 ogledov

Iličić z mojstrovinama razbil italijanskega velikana

Josip Iličić Atalanta AC Milan Epa
Slovenski reprezentant je bil na lokalnem derbiju sila razpoložen.

Atalanta je na svojem stadionu Atleti Azzurri d'Italia pričakala bližnje sosede iz vrst AC Milana in nekdaj enega najboljših klubov na svetu povsem ponižala (5:0).

cristiano ronaldo Nadčloveško Šport Zadetek, o katerem govori ves svet: Ronaldo je poletel!

Po prvem polčasu uvodnega srečanja nedeljskega sporeda 17. kola Serie A so domačini vodili z 1:0, v nadaljevanju pa je "boginja", predvsem po zaslugi Josipa Iličića, povsem nadigrala goste.

Iličić, sicer podajalec pri uvodnem golu Alejandra Gómeza, je zabil tretji in četrti gol na srečanju, mrežo je zatresel v 63. in 72. minuti. 

Oba gola sta bila zelo lepa. Pri prvem je dobro zavrtel branilca in močno zaključil, pri drugem je izvedel prefinjen strel z roba kazenskega prostora. Zelenico je zapustil v 80. minuti ob glasnem aplavzu občinstva.

Atalanta se na praznični premor podaja s visokega petega mesta, enajst točk za vodilnim Interjem. AC Milan je v sredini lestvice, kar 21 točk za prvouvrščenimi mestnimi rivali.

atalanta bergamo Norišnica Šport Neverjeten podvig Iličićeve ekipe, to ni uspelo še nikomur
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice