Šport > Nogomet
2926 ogledov

Neverjetno, na kakšen način je Ronaldo pričakal razglasitev najboljšega

cristiano ronaldo Epa
Ronaldo je bil pripravljen bojkotirati še eno podelitev nagrad...

Medtem ko je Lionel Messi čakal, da ga še šestič proglasijo za najboljšega na svetu, se je njegov največji rival Cristiano Ronaldo nahajal v Milanu, kjer se je udeležil podelitve nagrad za najboljše nogometaše Serie A.

Toda gala dogodka Portugalec ni od samega začetka spremljal iz dvorane, kot preostali gostje, temveč je večji del presedel v svojem avtomobilu, medtem ko je čakal na trenutek razglasitve, podelitev pa je spremljal preko tv prenosa. Bil je namreč pripravljen, da se odpelje domov, če bi nagrado prejel kateri izmed drugih nogometašev.

Šele je ko je famozna voditeljica Diletta Leotta prebrala njegovo ime na podelitvi nagrade za najboljšega igralca Serie A v sezoni 2018/19, se je Ronaldo odločil pohiteti ter v družbi telesnih stražarjev vstopiti v dvorano ter se povzpeti na oder.

Prvi, ki je poročal o najnovejši kontroverzni Ronaldovi potezi, ki se je znašla na udaru kritik, je bil znameniti italijanski novinar Tancredi Palmeri, ki je v živo spremljal dogajanje s svečasnosti.

"Neverjetno! Cristiano Ronaldo je trenutek razglasitve najboljšega nogometaša lige dočakal v svojem avtomobilu! Šele ko se je to zgodilo, je končno izstopil ter vstopil v dvorano, medtem ko so njegovi telesni stražarji s svetilkami motili kamere!"

Na omenjeni svečanosti je bila izbrana tudi idealna postava Serie A prejšnje sezone, v katero sta se uvrstila kar dva Slovenca.

Samir Handanović Serie A Šport Kar dva Slovenca v moštvu leta
Komentarjev 1
  • Avatar Nelmienna
    Nelmienna 23:43 03.december 2019.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite >>> www.Bredhot.Com

Sorodne novice