Šport > Nogomet
5268 ogledov

Ronalda "okradel" soigralec, dotolkel ga je trener

sarri ronaldo Epa
Cristiano Ronaldo se je precej jezno odzval na odločitev trenerja Juventusa, vendar ta vztraja, da med njima ni bilo vroče krvi.

Trener Juventus Maurizio Sarri je v 82. minuti tekme lige prvakov z moskovsko Lokomotivo storil nekaj nezaslišanega in na klop potegnil Cristiana Ronalda. Izid tekme je bil takrat poravnan na 1:1.

Ronaldo z odločitvijo ni bil prav nič zadovoljen, ob prihodu z zelenici pa trenerju ni segel v roko. V sodnikovem podaljšku je za zmago Juventusa (2:1) zadel rezervist Douglas Costa, Ronaldo pa se je s skupaj soigralci veselil odločilnega zadetka.

sarri ronaldo | Avtor: Epa Epa

Sarri je na tiskovni konfernci pojasnil, da Ronaldo ni bil jezen nanj, temveč zgolj razočaran zaradi fizičnih težav, s katerim se srečuje že nekaj časa. "Cristiano je bil jezen, ker fizično ni povsem v redu. Zadnjih nekaj dni ga muči koleno, kar posledično obremenjuje tudi stegno, zato se preveč utrudi. Že ob polčasu ga je skrbelo. Opazil sem,da je naredil gib, ki mi ni bil všeč, zato sem ga poklical iz igre. Zbal sem se, da bi staknil kakšno resno poškodbo," je povedal Sarri.

Trenerjeva odločitev je bil samo še pika na Ronaldovemu večeru za pozabo. Portugalec je bil sicer tik pred tem, da popravi svoj mizerni izkupiček pri prostih strelih, a mu je zadetek po nespretnem posredovanju vratarja Guilhermeja "ukradel" soigralec Aaron Ramsey.

"Mislil sem, da je vratar bližje kot jaz in da bi jo znal izbiti. Prevzel me je instikt in moral sem poskrbel, da je šla čez črto. Ronaldu sem se opravičil," je povedal Valižan.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.