Šport > Nogomet
2529 ogledov

Ronaldo se je opravičil, a še ne povsem

sarri ronaldo Epa
Cristiana Ronalda ob vrnitvi v Torino čaka doddatna naloga.

Cristiano Ronaldo je bil konec tedna zamenjan na ligaški tekmi proti Milanu, zaradi te odločitve Maurizia Sarrija pa je takoj odvihral v garderobo, nato pa še pred koncem tekme zapustil stadion. Odpotoval je na reprezentančni zbror portugalske izbrane vrste.

Po zapisih v medijih je v ponedeljek poklical kapetana Juventusa Giorgija Chiellinija in se upravičil za svojo reakcijo. Ronaldo, ki je zamenjavo doživel tudi na zadnji tekmi lige prvakov, jo je zaenkrat sicer odnesel brez klubske kazni.

Ronaldo naj bi bil predvsem frustriran, ker v zadnjem času ni stoodstotno fizično pripravljen, trdijo nekateri poznavalci, ostalim soigralcem pa naj bi se opravičil ob vrnitvi v Torino. To je bila edina zahteva, ki sta jo postavila direktorja kluba Pavel Nedved in Fabio Paratici.

sarri ronaldo Brez usmiljenja Šport Legenda: Ronaldo že tri leta ni nikogar preigral Težave Šport Ronaldo psoval trenerja, odvihral v garderobo in odšel pred koncem tekme

Juventus je nedeljski dvoboj sicer dobil z 1:0, edini zadetek na tekmi je dosegel Paulo Dybala, prav Argentinec je v 55. minuti zamenjal Ronalda. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.