Šport > Nogomet
8920 ogledov

Ronaldo še tretjič zamenjan, reakcija osupne

cristiano ronaldo Epa
Cristiano Ronaldo je le nekaj dni po domnevnem sporu s trenerjem Juventusa odigral vrhunsko tekmo v reprezentančnem dresu.

Portugalska reprezentanca je na kvalifikacijski tekmi za Euro 2020 od izdatni pomoči Cristiana Ronalda, ki je dosegel hat-trick, visoko premagala Litvo (6:0). Portugalec je z izjemno predstavo postavil pod vprašaj trditve trenerja Juventusa Maurizia Sarrija, da naj bi imel resne težave s kolenom.

Cristiano Ronaldo Kakšen frajer Šport Ronaldo sredi tekme opravil selfie z navijačem, sodnik ni mogel verjeti očem

Pri Juventusu je bilo v zadnji tednih zelo napeto, saj naj bi se Ronaldo in Sarri znašla na bojni nogi. Trener, ki zanika kakršenkoli spor s prvim zvezdnikom, je Portugalca na dveh zaporednih tekmah predčasno potegnil na klop, česar Ronaldo ni dobro sprejel.

sarri ronaldo | Avtor: Epa Epa

Na srečanju lige prvakov z Lokomotivo trenerju ni segel v roko, vendar je ostal ob robu igrišča ter s soigralci slavil zmago. Še bolj napeto je bilo na ligaški tekmi z AC Milanom, kjer je po menjavi odvihral v garderobo in še pred zadnjim sodniškim piskom zapustil prizorišče.

Po nekaterih navedbah naj bi Sarrija ozmerjal s "ku**inim sinom."

sarri ronaldo Po odhodu Šport Ronaldo se je opravičil, a še ne povsem

Italijanski stateg je vseskozi trdil, da so menjave posledica Ronaldovih fizičnih težav, o katerih pa na tekmi z Litvo ni bilo ne duha ne sluha.

Portugalec je sicer znova predčasno moral z igrišča, a ne zaradi poškodbe, temveč drugih okoliščin, saj je bila tekma že davno odločena. Če se je v dresu Juventusa na menjavo odzval precej burno, pa reakcija na reprezentančni tekmi dokazuje, da se s selektorjem Fernandom Santosom razume precej bolje kot s Sarrijem.

Ronaldo je rojaka prijateljsko objel in se mu tako zahvalil za vso podporo. 

cristiano ronaldo | Avtor: Reuters Reuters

Santos je pred tekmo ovrgel dvome o Ronaldovi fizični pripravljenosti in mu izkazal brezpogojno zaupanje, posredno pa je vrgel tudi senco dvoma na Sarrijeve trditve. "Vse je v redu z njim. Sploh ne dvomim, da bo igral. Drugi dvomijo vanj, jaz nikoli," je pomenljivo dejal.

cristiano ronaldo Zavrelo Šport Portugalski šef izgubil živce: "Niti besedice več o Ronaldu!"

Ronaldu mu je za zaupanje povrnil s tremi goli in prijateljskim pozdravom. Takoj po tekmi se je na spletu oglasila tudi nogometaševa sestra z obsodbo vseh, ki trdijo, da je njen brat v zatonu kariere. 

"Obožujem ta občutek," pa se je na hat-trick odzval Portugalec, ki je dosegel že 98 golov v dresu državne reprezentance.

Težave Šport Ronaldo psoval trenerja, odvihral v garderobo in odšel pred koncem tekme

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.