Šport > Nogomet
2210 ogledov

Ronaldo našel način, da se opraviči soigralcem

cristiano ronaldo Epa
Cristiano Ronaldo se namerava oddolžiti soigralcem.

Cristiano Ronaldo je pred reprezentančno pavzo besno reagiral na potezo trenerja Juventusa Maurizia Sarrija, ki ga je v 55. minuti zamenjal na ligaški tekmi proti Milanu. Portugalec je odvihral v garderobo, stadion pa zapustil še pred zadnjim sodnikovim žvižgom. Stara dama je sicer zmagala z 1:0, edini zadetek na dvoboju je zabil Ronaldova zamenjava Paulo Dybala.

"V zadnjih treh tednih sem bil omejev v poizkusih, da pokažem, kaj znam in zmorem. V dveh tekmah zapored sem bil zamenjan, vsi pa veste, da mi to ni všeč. Vendar v mojih gestah in besedah po teh menjavah ni nič kontraverznega. Poskušal sem pomagati Juventusu s tem, da sem igral poškodovan, a tudi v takšnem stanju ne maram, da me menjajo," je zdaj povedal portugalski zvezdnik. 

"Vendar vse skupaj razumem, nisem bil dobro in nisem bil stoodstoten na teh tekmah," se je opravičeval Ronaldo, ki ga je Sarri najprej zamenjal na tekmi lige prvakov proti moskovski Lokomotivi, le nekaj dni kasneje pa še na derbiju proti rdeče-črnim. Na prvi tekmi trenerju ni želel seči v roko, v Torinu pa z ljudmi iz kluba ni spregovoril niti besede pred odhodom.

ivan rakitić antoine griezmann Potrjeno Šport Pri Barceloni uradno razhod z zvezdnikom, ta ima v mislih le en klub

Soigralci njegovega vedenja niso dobro sprejeli, po pisanju La Repubblice pa se Ronaldo zaveda, da je storil napako. Zato se bo moštvenim kolegom poskušal oddolžiti. V preteklih dneh se je pogovarjal s soigralci in jih povabil na skupno večerjo pred gostovanjem v Bergamu, kjer Juventus čaka dvoboj z neugodno Atalanto in Josipom Iličićem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice