Želel prižgati, nato ugotovil, da ga snemajo

Foto: Twitter zoran zekić
Trener Osijeka Zoran Zekić je postal najnovejši spletni hit na Balkanu.
Oglej si celoten članek

Zoran Zekić, nogometni strateg na klopi hrvaškega prvoligaša iz Osijeka, se je med tekmo sedmega kroga 1. HNL spozabil in segel po cigareti, čeprav je kajenje na nogometnih zelenicah strogo prepovedano.

Zekiću se je "čik pavze" zahotelo v 72. minuti tekme, ko je njegova ekipa zaostajala z 2:1 proti domači Cibalii. Za trenutek je podlegel napeti situaciji, vstal s klopi in v usta vstavil cigareto. Ko je bil tik pred tem, da jo prižge, je opazil snemalca in si takoj premislil.

Direktiva Kadilcu Ancelottiju je odklenkalo

Evropska nogometna zveza (Uefa) je pred sezono 2004/2005 prepovedala kajenje ob igrišču. Nedavno je v kadilske navade Carla Ancelottija poseglo vodstvo Bayern Münchna, ki je legendarnemu strategu prepovedalo kajenje v klubskih prostorih in bližnji okolici.


Zekić-cigareta by watch-it-now

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.