Zeleni del mesta provocira rdečega

Foto: Epa
Foto: Epa
V grškem košarkarskem prvenstvu so medsebojne klubske relacije vedno zanimive.
Oglej si celoten članek

Lanska končnica grške košarkarske sezona je bila zelo pestra. Vroče je bilo predvsem med obema večnima rivaloma - atenskim Panathinaikosom in pirejskim Olympiacosom.

Tržnica Barcelona se je razšla z Blažičem, selitev v Ljubljano bližje

V polfinalu grškega pokala so košarkarji Olyja zaradi domnevno nepravičnega sojenja protestno zapustili parket. Vajo so ponovili tudi na tekmi rednega dela grške lige, nato pa celo v play-offu državnega prvenstva.

Olympiacos je po domnevnih krivicah sporočil, da ne misli igrati v grški ligi, v kolikor ne bodo sodili delilci pravice iz tujine. Po vseh težavah in protestih se je vodstvo tekmovanja odločilo za drastičen korak - Olympiacos so poslali v drugo ligo.

Navdušil Američane "Ko boste čez 15 let pogledali Dončićevo statistiko ..."

Njihovi večni rivali iz vrst Panathinaikosa so situacijo izkoristili za provokacijo. Na družbenih omrežjih je Pao namreč objavil, da si bodo vsi zainteresirani ob predložitvi lanske letne sezonske vstopnice Olympiacosa lahko ogledali vse letošnje obračune Panathinaikosa za polovično ceno.

"Katerikoli navijač Olympiacosa, ki želi gledati vrhunsko košarko, bo lahko dobil 50-odstotni popust za vstopnice vseh tekem našega kluba v dvorani OAKA," so zapisali v taboru "deteljic" in tako zbodli rivale.

Jeza Nesterović na Twitterju ostro nad Fibo

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.