Šport > Košarka
3671 ogledov

"Ko boste čez 15 let pogledali Dončićevo statistiko ..."

dončić porzingis Reševalni pas/Twitter
Mladi Slovenec je vse bolj spoštovan med uveljavljenimi analitiki v Združenih državah Amerike.

Letošnje poletje je močno premešalo karte v NBA. Nastale so nove močne ekipe, večinoma na pogon zvezdniških dvojcev.

Dallas Mavericks so Luki Dončiću pomoč zagotovili že pred nekaj meseci, ko se je iz New York Knicks v Teksas preselil Kristaps Porzingis.

Zelo priljubljeni ameriški televizijski in radijski voditelj Colin Cowherd, gostitelj oddaje The Herd na FS1, je po odmevnih menjavah izbral ducat najbolj udarnih dvojcev v ligi in mednje uvrstil tudi slovensko-latvijsko navezo pri Teličkih.

luka dončić Ni prvi Šport Legendarni Hrvat svari Dončića: "Zelo dobra sezona, toda ..."

"Luka Dončić in Kristaps Porzingis sta absurdno nadarjena. Ljudje so pozabili, kakor dober je lahko Porzingis. Luka bo dosegel kopico točk. Ko bomo čez 15 let pogledali Dončićevo statistiko, bomo videli, da je med sedmimi najboljšimi strelci v zgodovini lige. Po mojem mnenju bo 12 let zapored dosegal po 24 točk povprečno na tekmo. On je naraven strelec. Tako je bilo v Evropi in tako je tudi pri nas," je dejal Cowherd, čigar mnenje pogosto izzove reakcijo med največjimi športnimi zvezdniki onstran Altlantika.

Novice: Pri KZS jezni, pojavile so se težave z registracijo Dončića - Rašo Nesterović Jeza Šport Nesterović na Twitterju ostro nad Fibo

In kdo so ostale dvojice v NBA, ki bodo po Cowherdovem zaznamovale ligo v prihodnjih sezonah? To so: LeBron James in Anthony Davis (LA Lakers), Kawhi Leonard in Paul George (LA Clippers), James Harden in Russell Westbrook (Houston Rockets), Stephen Curry in Klay Thompson (Golden State Warriors), Kevin Durant in Kyrie Irving (Brooklyn Nets), Giannis Antetokounmpo in Khris Middleton (Milwaukee Bucks), Joel Embiid in Ben Simmons (Philadelphia 76ers), Jayson Tatum in Kemba Walker (Boston Celtics), Damien Lillard in CJ McCollum (Portland Trail Blazers), Donovan Mitchell in Mike Conley (Utah Jazz), Nikola Jokić in Jamal Murray (Denver Nuggets).

Cowherd Dallasa sicer ne uvršča med favorite za naslov v prihodnji sezoni. Največ možnosti pripisuje Milwaukeeju, LA Clippersom, Golden Statu in Denverju.

Luka Dončić Prijatelja Šport Dončić z ganljivim sporočilom za nesrečnega Srba
Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice