Šport > Košarka
2137 ogledov

Dončić z ganljivim sporočilom za nesrečnega Srba

Luka Dončić Epa
Prometna nesreča srbskega košarkarja se je dotaknila tudi Luke Dončića.

Družbena omrežja so preplavila spodbudna sporočila v podporo srbskemu košarkarskemu zvezdniku Ognjenu Kuzmiću, ki po hudi prometni nesreči okreva v kliničnem centru v Beogradu. Center beograjske Crvene zvezde, ki je v trčenju dveh avtomobilom utrpel poškodbe obraza in prsnega koša, je še vedno v komi. Njegovo stanje je zelo resno, vendar ni v življenjski nevarnosti.

Zvezdnik Šport Podrobnosti hude nesreče: "Letel je 200 metrov."

Tragična novica se je dotaknila tudi slovenskega košarkarja Luke Dončića, ki je s Kuzmićem igral v Real Madridu. Mladi zvezdnik Dallas Mavericks je na twitterju sprva delila objavo še enega člana belega baleta Dina Radončića, ki je v teh težkih trenutkih spomnil na citat poškodovanega Srba. "Nikoli se ne smete predati. Zmagovalci se nikoli ne predajo, medtem ko tisti, ki se, nikoli ne zmagajo!"

Dončić se je nato odzval še z nekoliko bolj osebnim zapisom, s katerim je dal vedeti, da sta se z Kuzmićem zelo dobro razumela. Njuni skupni fotografiji je namreč pripisal "moj brat" in dodal tri srca.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.